Trött tjej

Helt sjukt trött blev jag nu! Eller jag blev det faktiskt på vägen hem från Sundsvall. Körde från Härnösand och det var ju ingen höjdare med slumrande ögon kan jag säga, bara gasa och köra typ. Snacka om att jag gick emot gårdagens kurs direkt ;)
    Jag hittade i alla fall en hel del i Sundsvall. Tre tröjor/tunikor, ett par skor, leggings, underkläder och en väska :) Och så just det, jag köpte en hårinpackning med. Välbehövligt vill jag lova. Skulle dock behöva klippa mig också men det får vi ta en annan gång ;D Sedan åt vi på Birsta och där fick jag träffa Pira! Hihi, räddade min dag kan man säga. Han var så fin så :) Med finkostymen vettu. Eller dagen blev egentligen räddad redan på vägen dit då jag fick ett efterlängtat telefonsamtal, puss!
    Nu fick jag nyss reda på att jag kommer jobba hela gatufesthelgen, så jag får se hur jag gör. Förmodligen försöker jag nog byta bort lördagen bara, och så ser jag till att jag kommer hem så jag kan jobba klockan tolv på söndagen. Men ja, det blir säkert bra i vilket fall.
    Nu ska jag gå och vila en stund tänkte jag, sedan blir det nog plugg eller vänner. Svårt val ;) Ciao!





Sofie.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0