Tråkig tjej!

Jag vet att jag har blivit kass på att uppdatera här, men jag har faktiskt bättre saker för mig. I fredags jobbade jag till fem, verkligen en mardrömsdag det med. Den arbetsdagen var nästan värre än i torsdags. Huvudvärk hela dagen, plus att jag hade ont i magen och kallsvettades. Var inte särskilt roligt att hålla på och baka då inte! Men det var bara att bita ihop sa mamma. Men momma tyckte i alla fall synd om mig :)
    På kvällen satt jag bara för mig själv och tittade på film och lite så, var rätt mysigt. Alla som känner mig (eller de som "följt" min blogg en längre tid) vet att jag uppskattar de där stunderna som jag får för mig själv, då jag bara kan sitta och rå om mig själv. Som melodifestivalkvällarna jag hade tidigare i vår och sådär ;)
    Igår morse precis då jag klivit ur sängen ringde Ludwig som också nyss hade vaknat. En timme senare kom han hit och då låg vi i solen några timmar innan vi bestämde att vi skulle grilla med Björns och Stefan och eventuellt åka på hamnfesten senare :) Så jag och Magda drog iväg till Nyland för att handla, och då vi kommit till ICA kom vi på att de visst stänger fyra, och klockan var tjugo över ;) Så vi ringde till Malin som tyckte vi skulle åka till Kramfors, för mat behövde vi! Sagt och gjort. Vi åkte på Kvantum och inhandlade diverse mat-attiraljer och sedan åkte vi tillbaka hem och bytte bil med Daniel.
    Kvällen blev ganska lyckad :) Hade väl inte jätteroligt på hamnfesten och både jag och Ludde fick ont i huvet efter ett tag så vi satt ensamma och myste borta på kajen den sista timmen. Och då vi kom hem slocknade vi med en gång. Stackars lillprinsen hostade och svettades hela natten så jag fick agera assistent och springa och hämta vatten och öppna fönster osv. större delen av natten ;)
    I dag har vi bara slöat ute i solen (i alla fall jag) sedan somnade vi igen och sov i typ tre-fyra (!!) timmar. Helt sjukt! Ingen mat hade vi fått i oss heller. Så Ludde åkte hem och jag åkte till Nyland för att köpa nån micro-mat på Statoil. Kommer dit, börjar plocka åt mig saker och precis när jag kommit till kassan och killen har börjat slå in allt så inser jag att jag inte har några pengar med mig! Haha, så jäkla typiskt mig. Hade kortet i jackfickan hemma och inga kontanter. Så det var bara att åka till moster och låna pengar och sedan återvända. Pinsamt :D
    Jaja, nu ska jag gå och göra lite dipp och sådär. Håller på att ta hem Confessions of a shopaholic nu, jag har ju läst boken så jag tror filmen kan vara ganska rolig faktiskt :) Det var boken i alla fall. Men hur som helst så har ni som orkat läsa allt det här gjort det jäkligt bra! En guldstjärna till er :) Ha det bra! Hejsvejs.




Sofie.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Guldstjärna till mig :D

2009-06-29 @ 07:22:39
Postat av: Sofie

Jennie: Aaauw :D

2009-06-29 @ 11:43:05
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Anonym

En sak har jag lärt mig här i livet "det är bara pinsamt om du gör det pinsamt"



ps. du kanske va för full för att komma ihåg, jag vet inte?;) ds.

2009-06-29 @ 17:00:02
Postat av: Sofie

Anonym: Haha, enda gången jag kan minnas att jag sagt det där var på studenten och jag står faktiskt fast vid det. Så jag kan därför erkänna att jag faktiskt inte heller tyckte att det var pinsamt när jag väl kom tillbaka, men jag tvivlade lite innan jag verkligen gjorde det :P Sedan om du, vem du nu än är, har hört mig säga det någon annan gång, så ja då var jag nog för full för att komma ihåg :)

2009-06-29 @ 18:34:51
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0