Kvällsmys

Nu har jag nyss haft kvällsmys med Lova. Linus var med en stund han också men sedan gick han och la sig på sitt rum, och jag låg kvar med Lova i hennes säng och tittade på... ANIMAL PLANET? Haha. Den där tjejen tittar alltid på det innan hon går och lägger sig. Åtminstone har hon alltid gjort det när jag varit här. Typ djurpoliserna och sånt, där de räddar hundar som blivit bitna och skadade och allt möjligt deppigt? Men ja, hon verkar ju gilla det så. Tror inte riktigt lillsnuttan förstår allvaret i allt heller i och med att hon inte förstår vad de säger. Hon hittade på en massa söta förklaringar i kväll till varför en hund blödde, så det är nog lugnt ;)
    Fick sms av Ludwig någon gång där mitt i också där han skrev att han precis skulle kliva på planet typ, så han sitter nog där nu. Brun (svart) och grann. Huhu, är inte alls avundsjuk :( Jag gjorde ett tappert försök tidigare och la mig i solariumet i 20 minuter, vilket såklart inte gav något resultat. Men han skulle i alla fall ringa då han hade landat, så det känns skönt.
    Men nu kom Elisabeth och sa godnatt så jag tror det är dags för mig att gå och borsta gaddarna och sedan krypa ner under täcket och fortsätta titta på So you think you can dance :) Godnatt världen, puss!




Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0