Bad mood!

Vilken jäkla skitdag det här har varit! Sjukt mycket folk på Konsum och som vanligt knappt någon personal. Har suttit som en idiot i kassan i flera timmar utan att ha någon att ringa på. Och otrevliga kunder som anklagar mig för att det inte finns tillräckligt med skagenröra så att de kan köpa. Är väl för fan inte mitt fel, det är inte jag som beställer in varorna till den där butiken! Och så till råga på allt så har allt som kan gå fel gått fel för mig i dag. Verkligen allt. Och en massa krångel med pengar hit och dit och dålig växel och... BLAH! Näe fy fasen vad skönt det var att få stämpla ut och åka hem.
    Vet inte riktigt vad jag ska göra i kväll men det blir nog att jag mest bara tar det lugnt och vilar efter dagen som varit. Har en otrolig huvudvärk som vägrar släppa så vi får se hur länge jag är uppe. Kommer nog titta på vänner tills jag somnar i alla fall.
    Något helt galet drygt är att jag inte är det minsta hungrig och jag har inte ens ätit middag än. Men jag vill inte äta något för det känns som att jag bara kommer spy då.
    Men ja, som ni kanske märker så har jag inte världens bästa dag i dag så därför tänker jag avrunda nu. Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0