This is me

Förstår att ni saknat mig under alla dessa dagar som jag inte riktigt bloggat om något väsentligt, men grejen är den att jag börjar hitta tillbaka. Tänker skärpa mig nu, och inte låta någon trampa på mig mer. För jag är en bra människa, som bara hamnat snett på grund av dåliga beslut tagna av mig själv, och enbart mig själv. Jag har gjort saker jag inte är särskilt stolt över, men tänker ändå att sådant på sätt och vis hör livet till. Och det har gett mig en viss erfarenhet. Men som jag sa, jag tänker skärpa mig nu, för jag vet vad jag kan och jag vet var jag står. Jag förtjänar bättre än det jag fått stå ut med på senaste tiden :) This is my life, and I'm taking a stand, som Jamie skulle ha sagt.

Jaja! De senaste dagarna har jag inte känt för att skriva här. Jag har bara jobbat och tittat på One Tree Hill, och jag har trivts ganska bra med att bara vara. Nog för att jag knappt står ut med jobbet jag har, men det håller mig i alla fall sysselsatt och jag slipper sitta hemma och gräma mig. Träffa människor får jag också göra, glada som sura :) Vilket jag gillar! Särskilt de glada då, förstås, haha.

I helgen var jag på gatufesten. Jag och Emlan blåste ner till Sundsvall efter att vi slutat vid femtiden. Vi gjorde oss i ordning blixtsnabbt! Alltså på allvar, vi duschade och sminkade oss på mindre än 50 minuter. Det är bra jobbat! Särskilt för att vara jag, det vet alla som känner mig :) Men den kvällen var i alla fall mycket rolig. Och den slutade inte hemma hos Maria och Henke som jag trott, utan den slutade med Emma Jonasson på en madrass under ett bord i en lägenhet vars ägare jag aldrig träffat :D Men kvällen var galen och rolig!
    På lördagen gick jag, Emma och Sophia på stan till en början. Jag hade i alla fall Emmas kläder på mig, blev minsann ingen walk of shame för mig inte! Vi åt en sallad var och sedan traskade vi runt lite här och var innan det bar av till lägenheten igen. Jag sov en stund och sedan kom Daniel och Emelie och hämtade mig och vi åkte till Essvik igen. Jag sov en liten stund till, sedan gjorde vi oss i ordning för ännu en kväll. Även denna kväll tyckte jag riktigt, riktigt mycket om. Jag fick träffa den person som jag nog tycker om allra mest i hela världen :) Emmeli Hedström, min vackra blomma. Helt underbart att få krama henne och prata ut om min misär. Sedan slutade den med lite gnäll, men det gick bra.
    På söndagen vaknade jag med ett ryck och såg att klockan var 09:59, haha! Jag skulle börja jobba 12:00 i Kramfors och jag skulle dessutom köra hem själv. Därför hade jag TÄNKT åka klockan tio för att få lite svängrum liksom, inte behöva stressa osv. Men nu blev det som det blev, eftersom jag glömt att ställa väckaren. Så det var bara att hoppa upp, slänga lite kallt vatten i ansiktet och sätta sig i bilen. Fick i mig någon halv macka och ett saftglas innan med. Men ja, bilresan gick i alla fall superbra så jag är nöjd med mig själv! Och så jobbade jag bara tre timmar så det var inte allt för jobbigt.

I dag började jag klockan tio och slutade kvart över åtta. SOM jag avskyr dessa dagar! Men som tur är så har jag bara en sån dag varannan vecka så det känns ändå rätt lugnt. Har ett ganska soft schema måste jag tillstå. I morgon jobbar jag åtta till två och sedan blåser jag ner till Sundsvall igen. Tandläkaren, på riktigt denna gång. Jag, mamma och pappa åkte ner helt i onödan förra tisdagen, för att jag fått för mig att det var då jag hade tid :D Tji fick vi!

Men jaja, jag ska inte skriva mer nu. Har faktiskt inget mer att skriva heller. Tänker titta på One Tree Hill jag, för det är det jag gör allra hellst :D PUSS på alla underbara människor. Och särskilt puss till min lillasyster Amanda som lyser upp mina dagar hela tiden! <3




Sofie.


Kommentarer
Postat av: amanda

I LOVE YOU:D<3

2009-07-06 @ 23:27:35
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Anonym

det är inte så konstigt att du hamnar snett om du snackat skit om allt och alla?

2009-07-07 @ 21:41:07
Postat av: Sofie

amanda: love you too!



anonym: haha, vilken otroligt underbar och fantasilös kommentar.

2009-07-08 @ 00:02:02
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0