Klantsofen!

Hahah, jag måste vara världens klantigaste tjej alltså. Jag var supertrött på bussen i dag och typ halvsov ända från Klockestrand. Och jag blev såklart helt yr då jag skulle kliva av. Dock upptäckte jag att jag inte hade mitt busskort i fickan, så jag började febrilt se mig omkring för att se om jag tappat det, eller jag visste ju att jag tappat det men jag skulle se om jag kanske kunde hitta det, men icke! Så jag klev av och tänkte att jag väl får se i morgon om de har det på bussen annars får jag köpa ett nytt. Och så kommer jag hem, och vad upptäcker jag? Jo att jag inte har mobilen i fickan heller. Och det upptäckte jag inte på bussen liksom?! Helt galet. Men ja, jag ringde då till min halvgranne som är busschaufför och bad om numret till han som körde min buss i dag och sedan ringde jag upp honom. Och han skulle titta efter grejorna och bla bla bla. Ja, han hittade dem i alla fall så jag kommer få tillbaka dem i morgon bitti, så det var ju skönt. Haha, men jag kan verkligen vara så himla klantig. Det är inte första gången jag tappar/glömmer något på bussen om man säger så.
    Dagen har i alla fall varit rolig men seg. Hade knappt någon svenska i morse, och sedan idrott, efter det hål i två timmar och ja, näe... Känner att jag lika gärna kunnat stanna hemma typ :D Haha, men så får man inte tänka! Jag har i alla fall fått skratta en hel del i dag, och volleybollen på idrotten var riktigt rolig, så jag ska minsann inte klaga.
    Jaja, jag tror inte att jag har så mycket mer att berätta för tillfället. Nu ska jag gå och göra någonting annat. Ha en trevlig kväll!


Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0