Ålidhem, Umeå

Ja, nu sitter jag hemma hos Daniel och Emelie. Just nu försöker Emelie supa ner mig med hjälp av diverse likörer och whiskeygroggar ;) Men jag är inte vek minsann! Om en halvtimme ungefär ska vi åka och äta på en ny indisk restaurang inne i stan, ska bli riktigt gott för jag börjar bli hungrig. Hoppas verkligen att maten är god! Efter maten blir det bowling och jag har kameran med mig så i morgon kommer jag lägga in bilder här så Emma slutar klaga på att min blogg är tråkig. Haha näe, hon har inte sagt att den är tråkig faktiskt, bara att den är roligare med bilder.
    I dag gick vi på stan och jag tror aldrig jag blivit så nöjd med en shoppingrunda förut. Jag köpte en peak-jacka på rea och den är så himla varm och snygg! Har velat ha en sådan hela vintern, och även pratat om att jag ska köpa en, så nu har jag gjort det. Och sedan gick jag in på H&M och hittade tre tröjor/tunikor där, och när jag skulle betala hittade jag ett presentkort i plånboken på 300 kr :D Haha så ja, det här har verkligen varit min turdag. Därför hoppas jag att det kommer gå lika bra på bowlingen i kväll, haha. Ja, så länge det finns liv finns det hopp!
    Men nu ska jag gå och vara lite social med resten av min familj, eller först ska jag läsa Emmas blogg. Men jag hoppas alla andra också har en mysig eller rolig lördagkväll, eller helst både och kanske :) Hejhej!


Sofie.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Men Sofilofen då!! hur mycket fick du ge för jackan då? Säkert asbillig ;) Men det är faktiskt på tiden att du skaffade en vinterjacka!!!

2009-01-24 @ 18:36:27
Postat av: Emma

Haha :D Jag sa bara att min blogg var roligare med bilder ;) Eller allas sa jag kanske, men du skriver roligt så det gör inget att du inte har bilder. Men jag skriver inte roligt så jag måste ha bilder ;) Annars äre inga som läser, haha

2009-01-24 @ 21:23:37
URL: http://ejonasson.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jennie: Den kostade egentligen 4000 men jag fick den för 2400 :D Så jäkla bra! Och ja, det var på tiden ;)



Emma: Haha ja du sa allas, och näe jag tror nog jag behöver bilder jag med ska du se, haha ;)

2009-01-24 @ 22:55:30
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0