Vilka naturmänniskor

Jag och Emma har blivit riktiga friluftare nu alltså. Tidigare i dag var vi ju som jag skrev förut ute och åkte matta här i Lunde. Och då vi hade ätit frågade Joel och Tobbe om vi ville följa med dem till Latbergsbacken och ha bobrace. Ja och vi var ju naturligtvis på (trots att vi skulle missa melodifestivalen men jag känner att huvudsaken jag ser finalen). Men då de kommer och hämtar oss så visar det sig att de inte ens har någon bob? Utan de tyckte typ att vi skulle ha fyra, haha. Nä men ja, Emma hade i alla fall bara en. Så vi tog med oss mattorna, och så hade de en pulka. Men fy fasen vad läskigt det var att åka! Jag var livrädd hela vägen ner vartenda åk. Alltså verkligen livrädd, trodde att jag skulle dö. Vilket jag uppenbarligen inte gjorde :) Men jag åkte i alla fall inte lika mycket som alla andra för jag fegade ur, sån är jag ;) Och då resten av barna hade roat sig färdigt i backen så åkte vi till Tobbe och tittade på film. Vi såg på Twilight och jag vet inte riktigt vad jag ska ta tycka om filmen. Kan tänka mig att den kanske var bättre på bio men slutet? Det var ju helt stört. Blev skitless.
    Nu är vi i alla fall ganska nyss hemkomna och vi ska säkert sova om några år kan jag tänka mig, eftersom ingen av oss är trötta. Men ag sa till Emma tidigare att vi kommer verkligen sova som prinsessor i kväll i alla fall, så mycket som vi varit ute i friska luften i dag. Skönt! Och det känns även så otroligt skönt att jag slipper söndagsångesten i morgon.
    Kom förresten på i dag att jag ju snart ska tatuera mig! Läskigt va? Tänk om det blir fel. Haha, vore ju verkligen mardrömmen. Men nej, men måste våga för att vinna, det är vad jag alltid sagt. Nu ska jag ta och avrunda, så godnatt!


Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0