Smart tjej!

Det här är verkligen så typiskt mig. Jag började plugga på miljökunskapen, läser på Jennys papper om framtidens bränslen, och vad upptäcker jag? Jo, att jag är utan ungefär hälften av alla papper vi ska ha. Så jag börjar leta i mina väskor och i jackfickan och överallt, men förgäves. Självklart har jag glömt papperen i skåpet! Och när jag tidigare i dag skulle hjälpa Robert med svenskan så hittade jag inte mitt läsprotokoll heller. Isn't that just great?
    Hur som helst, det har inte blivit nästan något plugg för mig alls i kväll, och jag har inte läst någonting i boken. Haha, Robert lät typ lika uppgiven som jag känner mig då han ringde. Han tycker också att boken är så jäkla tråkig och att det typ inte går att läsa den, man får inget flyt som han sa. Det går bara inte. Jag vet fasen inte om jag kommer kunna läsa ut den alltså. Catrine hade läst den då hon läste litteratur, och hon förstod mig då jag sa att jag inte tyckte om den. Så nej du, Johan Högberg, du får nog ta den här boken and shove it somewhere ;)
    I morgon ska jag prata med min vän Carl-Hugo Snellman, håll tummarna för mig! Men han är ju en fin man, nog ska jag väl kunna charma honom? Blir nog inga problem. Jag känner att han gillar mig. Och han brukar faktiskt lyssna på mina problem och förstå mig, så jag gillar nog honom med! :D Jag tänkte egentligen lägga upp en bild på honom här nu, men insåg att mina bilder från utflykten till Skule i ettan har försvunnit från min delade mapp med Lina. Cry på den! ... Men nu hittade jag den minsann!


Stilig han är, va?!


Jag har hur som helst bränt mig i ansiktet för den som undrar! Höhö. Det blir väl så då man inte solat på ett tag. Alltså inte så att jag är röd eller så, men så fort jag kliar mig där så svider det som attans! Har känt en tendens till det på armarna med måste jag säga. Men det har säkert gått över tills i morgon. Tänkte egentligen sola igen då, bara så att det sätter sig liksom. Men jag tror nog jag väntar med det tills på onsdag om det fortfarande känns såhär. Tänk att jag håller på såhär, jag som har hudcancer i släkten... Snacka om att leka med ödet.
    Men nu ska jag gå och tvätta mig och borsta tänderna, sedan får vi se om jag kanske läser lite i min älskade bok innan jag somnar. Det kommer bli skitbra för då lär jag somna supertidigt i kväll ;)



Tänkte bara att ni skulle få se hur den härliga boken ser ut. Så här har ni den.
Jag vet, man somnar bara av att titta på omslaget, det är helt otroligt.



Godnatt friends!


Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0