Riktig bloggare för en dag

Nu är jag verkligen en riktig bloggare snart. Hur många inlägg har jag skrivit sedan jag vaknade? Tre, fyra? Vet inte riktigt säkert, men för att vara en bloggare skulle man ju skriva typ sex inlägg per dag eller något sådant. Minns att jag konstaterade alldeles i början av mitt bloggande att detta därmed inte var någon blogg utan en dagbok. Men ja, jag tar tillbaka det. Jag skulle verkligen inte kalla det här dagbok, då jag sällan visar mina innersta känslor här, och det är väl egentligen det en dagbok är till för? Jag väljer att kalla det blogg, trots att jag inte skriver tillräckligt med inlägg om dagen.
    Just nu sitter jag och skriver medan jag sneglar på Harry Potter och Fenixorden lite emellanåt, den visas nämligen på Canal+ Action just nu. Men då jag skrivit klart det här inlägget ska jag slå på ett One Tree Hill-avsnitt och sedan ska jag gå och göra dipp. Därefter blir det en dush inför melodifestivalen som jag verkligen ser fram emot. Har dock i princip ingen som helst aning om vilka som ska vara med i kväll, men det visar sig väl.
    Momma ringde tidigare, och hon är så söt! Jag frågade henne vad hon ska göra i kväll och hon drog en hel harang av tv-program som hon ska se. Och hon blev väldigt förvånad då jag berättade för henne att Thorleifs ska vara med i melodifestivalen nästa vecka. Hon brukar nämligen dansa styrdans var eller varannan onsdag, är inte säker på hur schemat ser ut, men hon lyssnar i alla fall bara på dansband. Och då menar jag inte att hon för det mesta lyssnar på dansband, utan hon äger enbart dansbandsskivor. Men hon är i alla fall världens sötaste mormor och jag är glad att jag har henne :)
 


LOVE!



Förresten så såg jag alldeles nyss att E.M.D. är med i kväll, så jag tänker heja på dem. Kom igen nu lilla Dannybanany, show me what you've got! Och Mattias kan slänga sig i väggen, tråkmespropp.


Hihi!


Och nu tog det sån jäkla tid att ladda upp dom här förbaskade bilderna så Harry Potter är slut för längesedan och jag börjar känna mig lite stressad. This is not good! Fast ja, jag vet ju att jag verkligen inte har någonting att vara stressad över men ändå. Jag får helt enkelt strunta i One Tree Hill-avsnittet, jag vill hinna se postkodmiljonären!



Sofie.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0