Smileykris!

Mina smileysar på msn vill inte alls samarbeta med mig nu, vilket är oerhört frustrerande. Trots att alla andra som jag pratar med ser vanliga smileysar, så ser jag bara såna här :D :) :( Vanliga töra, inga gula fina. Så jäkla arg blir jag ;)
    Men i alla fall, jag har hunnit med att prata två timmar med min vän Elin i kväll! Haha, tycks som att vi har en del att prata om. Sedan dog min mobil, hastigt och alldeles olustigt eftersom jag trodde den hade dött för alltid. Men det visade sig att så inte var fallet. Det var bara så att batteriet dött, men hallå, den plingade inte ens? Den plingar ju alltid typ femtusen gånger innan den dör i vanliga fall! Fast jag tror faktiskt att min stackars mobil spelar på sista refrängen just nu. Med tanke på hur många gånger jag tappat den i backen så tycker man att den borde sagt adjöss för flera månader sedan. Men den hänger minsann kvar, min lilla sötnos.
    Jaja, Elin skulle ringa upp efter att hon duschat i alla fall så jag sitter mest och väntar på det. Jag kollar busstider åt mig och Magda på torsdag och det går inget vidare alltså! Antingen får vi ta en buss som är framme fem över nio, och med andra ord sitta och vänta närmare en timme på tåget. Eller så får vi ta en buss som är framme FEM I TIO, hahaha. Det känns lite väl risky måste jag säga. Är bussen då försenad fem minuter missar vi tåget, vilket vore fullkomligt devastating. Så ja, vi får kolla upp det där. Vi får väl ta med oss någon kortlek om inte annat, och roa oss på egen hand i en timme ;)
    Vilken överskottsenergi jag har förresten! Måste vara Elins jävla avslöjanden som gjort det. Jag har insett i kväll att jag bara måste hata henne. Måste. Hata. Henne. Men livet är inte alltid rättvist, det ska gudarna (och jag) veta. Men vi har ju samma värderingar hon och jag, så jag ska nog lyckas med hennes bedrifter jag med minsann!
    Nej nu blev det jäkligt långt och kryptiskt här, så jag tar och säger hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: Elin

Smickrande att du sitter och väntar på mitt telefonsamtal ;) skruttan, se till att komma ner lite oftare så ska vi nog ordna så att du får smaka lite också :P jag tycker om dig iallafall, oavsett hur mycket du än hatar mig!

nu ringer jag snart, måste bara få tandborsten ur munnen först...

2009-12-09 @ 00:02:30
URL: http://elindahlander.blogspot.com
Postat av: Sofie

Ja hade jag inte haft ett sånt helvetiskt satans jobb och lite mer pengar så hade jag åkt ner oftare! Fixar du ett jobb åt mig där nere så kommer jag och bor hos dig. Och spott ut'n nu! (tandborsten alltså)

2009-12-09 @ 00:06:04
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Elin

du är välkommen. jag saknar lite sällis i lägenheten, och någon som kan hjälpa mig med att reda ut när man hamnar i kläm med killar som har flickvänner ;p DEN ÄR UTSPOTTAD!

2009-12-09 @ 00:14:01
URL: http://elindahlander.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0