Magsjuka

Haha, vet inte om det var Gud som hörde min bön om sömn och ville att jag skulle få sona, men jag vaknade i alla fall i natt av att det totalt vände sig i magen på mig. Kuuul! Samma sak i morse precis då jag klivit upp. Så jag blev hemma från jobbet i dag, och chefen sa till och med "Krya på dig!". Deru! Inte varje dag. Kan dock inte låta bli att tycka att det var så otroligt skönt att få sova ut i morse. Förlåt.
    Och nu sitter jag där jag har suttit hela dagen. Mamma och pappa åkte precis till Nordingrå, så jag hann haspla ur mig att mamma skulle köpa frukt. Glömde ringa henne medans hon jobbade och kom på det då hon slutat fem minuter tidigare. Kul för mig! Men ja, det löste sig ju så klart :)
    Jag väntar på att Kenza ska vara med i förkväll, sjukt cool tjej enligt mig! Amanda tycker att hon är som alla andra men det tycker inte jag. I och för sig har jag nästan börjat gilla till och med Blondinbella ;) Men det är bara för att jag läst hennes pojkväns blogg och fått en annan uppfattning där. Aja, ja! Jag är en tönt som skriver om bloggerskor och bla bla bla. Men vad jag ville få fram var i alla fall att jag tycker Kenza är grym och att hon går sin egen väg. En liten förebild tror jag, även om jag aldrig skulle orka driva en riktig blogg :) Min lilla söta får duga.
    På tal om Amanda förresten så är jag bjuden på middag hemma hos dem på fredag, längtar! Var längesedan jag träffade på Ammis och Malin nu så det ska bli riktigt kul. Har inte riktigt bestämt alla detaljer än, men jag och lillis ska byta julklappar i alla fall, så det är bäst att jag slår in hennes snart. I morgon kanske :) Fick inte tag i någon autograf åt Malin dock så jag vet inte vad hon ska få, hon kanske får nöja sig med hingsten jag gav henne i inflyttningspresent ;) Haha!
    Men justja, måste ju nämna. Jag tittade på Ghost whisperer tidigare i dag på fyran, jag har sett det någon gång tidigare med, och den serien verkar ju skitbra! Skulle vilja följa den känner jag, men vet ändå inte riktigt. Får känslan av att alla avsnitt kanske är lite snarlika varandra? Då kan det ju bli tråkigt. Jag får kanske nöja mig med att bara se det då jag råkar vara vid TVn vid rätt tillfälle ;)
    Jajaja, gud vad jag babblar. Vart får jag allt ifrån? Läser bloggar hela tiden där folk är så jäkla kortfattade och får ihop inlägg på typ fem rader. Inzzaaaane! Kommer aldrig lära mig det, jag har för många ord i huvudet. För många ord. Ord är vackra :)


Att ta hem eller icke ta hem, det är frågan.
Btw, hur vacker är inte Jennifer Love Hewit?
Och hur vackert är inte hennes namn?
Gah.



If I had eyes in the back of my head, I would have
told you that you look good, as I walked away.

Kommentarer
Postat av: ammis

längtar jaamee!<3



ps.

"Läser bloggar hela tiden där folk är så jäkla kortfattade och får ihop inlägg på typ fem rader"

hehehe! ds.

2009-12-14 @ 22:31:25
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Micke

Kolla på Ghost Adventures ^^ good shit

2009-12-15 @ 13:28:43
Postat av: Sofie

ammispammis: höhö, ta gärna åt dig ;) <3



Micke: Ja, fast nu bad jag ju inte om tips på något ANNAT att se, så att jag blir ännu mer snurrig :D

2009-12-15 @ 14:49:36
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0