F.R.I.E.N.D.S

Haha, bytte ut Two and a half men mot Vänner i kväll. Och jag kan sannerligen inte komma ihåg varför jag slutade titta på dem. Har skrattat konstant nu i typ en timme. Haha! Bättre slut på en kväll än såhär blir det nog fasen inte. Godnatt!



Kommentarer
Postat av: Micke

Jag vet många sätt som kan få en kväll att bli bättre än så ^^ Dock så är du ung och vet inte vad det kan vara för något.

2009-12-03 @ 08:46:24
Postat av: Sofie

Haha, var ett jäkla snack om ålder här, förstår inte vad fem år ska kunna frambringa som är så fjärran att jag inte skulle upplevt det än. Jag vet inte om jag kan påstå att jag var sådär superseriös i att det inte blir bättre än sådär heller. Men du anar heller inte vilken lycka jag känner så fort jag ser ett avsnitt av vänner, så du kan inte säga att du vet att en kväll skulle kunna sluta bättre för mig :) Alla är vi olika!

2009-12-03 @ 14:57:55
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Micke

Jag vet, bara jävlas lite. Alla verkar störas på den stora ålderskillnaden så man spinner på lite. Vänner är faktiskt riktigt roliga att se på. Sen att alla är olika är självklart. Annars vore människan ganska tråkig som vissa redan är. Och man ska finna lycka i alla små saker så mår man bättre. Shit vad vis jag har blivit!

2009-12-03 @ 15:24:10
Postat av: Sofie

Ja, och ÄNDOCK var du tvungen att påpeka för mig att det visst kan bli bättre. Vis kanske, men inte alltför kamratlig! ;)

2009-12-03 @ 16:48:20
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0