Cirka tretton timmar to go

Skulle tro att vi kanske åker vid tre någon gång i natt, för att vara ute i god tid osv. Eller jag vet faktiskt inte, kom jag på nu. Har inte pratat någonting över huvud taget med Björns angående vilken tid vi lämnar Bjärtrå. Men med mina egna uträkningar så ;)
    I alla fall så hade jag en jäkla tur i morse. 07:40 ringde mobiltelefonen och jag svarade helt utan att tänka. Och vem var det som ringde? Jo, ingen mindre än min chef så klart. Han frågade om jag kunde komma in och jobba mellan nio och två, och jag sa att jag trodde jag kunde men att jag inte var helt säker på om jag hade någon bil. Så han skulle testa med att ringa några andra, och krisade det så skulle han ringa upp mig. Men då tog Emlan det arbetspasset så jag fick min lediga dag ändå, haha.
    Jag börjar förresten känna att det kanske är dags att packa. Jag har som inte ens börjat fundera på vad jag ska ha med mig bortsett från vissa grejor som jag köpte på Birsta. Därför skulle ju en tvätt kanske sitta på sin plats. Men det känns verkligen aaaasjobbigt att tänka på sånt just nu ;)
    Då Emlan kommit hem ska jag i alla fall åka och sola en sista gång. Dennis skryter som en galning om att han är helt svart. Och jag orkar inte det! Haha, kommer känna mig som en... Ja, en snögubbe? Eller nånting annat som är jäkligt vitt. Men ja, jag antar att det är smällar man får ta här i livet. Jag kan inte rå för att Dennis har snott alla andras pigment.
    Aja, nu ska jag väl gå och slänga in en tvätt, sedan får vi se vad jag tar mig för. Kanske blir till och börja packa lite smått sådär. Så hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0