Vilket väder!

Men nu är det väl ändå färdigt, vaaad tusan är det frågan om? Är det sommar i april? Nääeejj, jag fattar verkligen nada. Men jag har i alla fall haft en helt underbar dag med björns i Frånö, vi har suttit i solen och tittat på fotboll hela dagen. Eller ja, hela dagen var väl kanske till att ta i, men mellan ett och sex i alla fall :D Sedan skulle vi åka och köpa blomjord åt mamma på Konsum, och gissa om jag och Magda blev förvånade då vi höll på att gå rakt in i dörren då vi skulle gå in! Den öppnades minsann inte. Då slog det oss att det visst var söndag i dag och att Konsum stänger 18:00, himla jobbigt ;) Så det var bara att meddela mamma det, att det blir minsann ingen blomjord för dig i dag! Men lika glad för det var hon, åtminstone tror jag det! Bryr mig inte så överdrivet heller om sanningen ska fram ;)
    När jag kom hem vid sju hade pappa alldeles nyss vaknat från en liten lur så han var yrvaken och skulle börja med maten! Och jag som var så jäkla hungrig. Han hade dessutom blivit matelak. Han sa att han hade "hört" att man kunde bli det. Haha, ja han är lite rolig. Men mat blev det i alla fall, och det smakade bra!
    Då vi ätit blev det tal om mitt sommarjobb och allt möjligt igen, och jag blev så trött på pappas gnat att jag bestämde mig för att gå in. Hamnade här, och här sitter jag uppenbarligen fortfarande. Tragiskt men sant. Inte har jag börjat "fila" på mitt svenskatal heller. Men jag funderar på om jag kanske ska ta tag i det nu. Börja kolla lite efter någon dikt eller dylikt på internet, eftersom jag redan bestämt mig för en bild ur häftet. Hmmmm! Spänningen är olidlig.
    Orkar inte skriva mer såååå... Hejsvejs!




Sofie.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0