Spyless och förbannad!

Jag kan snart inte behärska mig längre. Allt går åt helvete just nu! Och ja, faktiskt så är jag så otroligt glad att jag har fått upptäcka hur en viss person verkligen är. Tänk att jag till och med var beredd att i princip viga mitt liv till det där? Nästan så man blir lite äcklad. Jag känner mig smutsig på något vis, och jag är rätt säker på att Emma förstår mig precis. Men jag har hur som helst bytt sängkläder nu, så att jag åtminstone kan känna mig fräsch då jag går och lägger mig. I min säng finns nu enbart mina egna och Emmas baciller, och hennes baciller gillar jag :) De sängkläder jag hade tidigare får jag nog fasen bränna.
    Nu är jag alldeles nyss hemkommen från momma. Hon är så himla söt! Gud vad glad jag är att jag har henne som lyser upp min vardag. Skrattar alltid bara av att lyssna på henne då hon pratar. Jonatan såg en spindel på golvet och ropade "mormor nu springer den mot dig" varpå momma svarade "Jaaamen låt'n kute...!". Haha eller nej, det där går inte att beskriva. Man måste höra henne prata. Hur som helst så märker man att jag inte är så van det där med att dricka kaffe till fikat än. Jag är ju van att få kaffet i en mugg på skolan liksom. I dag skulle jag fylla på min egen kopp vilket resulterade i att hela min assiett var fylld till bredden med kaffe. Haha, men jag vänjer mig nog snart ;)
    Jag längtar jättemycket tills på onsdag för då kommer Daniel och Emlan hem! Känns som att det var hundra år sedan jag träffade dem nu och jag har ju massvis att berätta för dem? Plus att Emlan måste se mina klänningar och tjosan hejsan. I helgen åker mamma och pappa till Stockholm så då blir vi ensamma hemma. Det lär väl bli att de drar iväg någonstans men vi får se :) Ska bli otroligt skönt att ha dem hemma i alla fall. Dessutom hoppas jag att Daniel på något vänsters kan få fason på mitt internet.
    Jag håller allvarligt talat på att få något seriöst nervsammanbrott på det! Det gör mig så frustrerad och så förbannad att jag knappt kan tänka på annat. Hela kvällen igår och nästan hela morgonen i dag försökte jag lägga upp en bild på bilddagboken, men det ville sig bara inte. Men nu så, är den där i alla fall!


Jag börjar mitt nya liv med en renbäddad säng.
Och ja, jag är fortfarande vild&vacker.

   
Hihi, en liten smygtitt på mina fina klänningar!



Men nej, nu strejkar mitt internet bestämt så pass att jag inte kan lägga in en überhet bild på mig själv. Sorry folks! Men håll till godo, vem vet? Den kanske dyker upp i ett senare inlägg. Nu blir det nog mitt sista avsnitt av One Tree Hill på några år och sedan ska jag eventuellt skriva lite historia i kväll. Adjöken!


Sofie.

Kommentarer
Postat av: ammis

men sofen vad fina:D



love!

2009-04-05 @ 17:55:19
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Sofie

ammis: :D Love you!

2009-04-05 @ 18:23:35
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Secret fan (P*ra)

tjaaa, får man smaka på bruden i klänningarna eller?

2009-04-05 @ 20:52:12
Postat av: Sofie

Secret fan: Klart man får göra det! ;)

2009-04-05 @ 21:41:24
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0