Myskväll i idet

Ja det här kommer bli en alldeles underbart mysig kväll tror jag :) Jag och björnunga har varit och handlat och köpt massa godsaker som vi ska ha i kväll. Sedan ska vi grilla och efter det ska vi sitta i Malins säng och mysa precis som vi brukade göra då vi var små. På den tiden var det dock Krister och Lenas säng vi beslagtog, men vi misstänker att de kanske inte skulle uppskattas lika mycket i dag ;) Magda håller på att göra en cheesecake nu som kommer bli våran efterrätt. MUMS!
    Så otroligt skönt väder i dag, nästan omöjligt att vara på dåligt humör. Finns dock vissa idioter som tyvärr alltid lyckas dra ner mig i all jävla skit, men det är slut på det nu. Jag tänker inte ta mer skit, och sedan är det inte mer med det. För jag inser nu att jag är bättre än såhär, och jag vill ändå inte leva i ett skitförhållande. Det sköter "vissa idioter" så himla mycket bättre. Punkt.
    Sedan får vi se hur kvällen artar sig, vi kanske tar oss en tur in till Kramfors i kväll och går på Sylo's. Jag har inte varit där sedan de öppnade så jag tyckte det skulle vara roligt att ta sig en liten titt. Men ni andra får i alla fall ha en fortsatt trevlig kväll, för det tänker jag ha. PUSSSSS!!! Och puss till min Ammis också som har berättat för mig att Alcazar kommer på stadsfesten. Både Veronica Maggio och Alcazar, det här blir ju bara bättre och bättre? :D Adjöken!



Sofie.

Kommentarer
Postat av: amanda

puss på min soffis:D

2009-04-25 @ 17:13:08
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Sofie

amanda: puss! :D

2009-04-25 @ 19:00:01
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Lisa

Tja sweety, allt bra med dig idag? :)

2009-04-25 @ 19:09:16
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/
Postat av: Elin

Bra insikt sofie, det finns bätte människor. men jag har satt mig i samma skit nästan. det är ingen lek!

2009-04-26 @ 18:03:42
URL: http://elindahlander.blogspot.com
Postat av: Sofie

Elin: Jasså? Huga då. Nej det är minsann ingen lek. Hoppas det löser sig för dig på bättre sätt än det löste sig för mig!

2009-04-26 @ 18:55:44
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0