Skjut mig

Jag kan ju inte vara allvarlig nu. Efter att jag ätit min middag vek jag ihop mig här på soffan och slocknade på minuten. TRE timmar senare (alltså nu för ca tio minuter sedan) vaknade jag och ville bara dö. Känner fortfarande lite så. Ont i ögonen av mascaran och IRRITATION på mig själv för att jag fan inte kan tänka ett steg längre och inse att jag behöver ställa en väckare?! Haha, åh.

OCH HANNA J (big brother) jag vill inte se dina vidriga bröst på tvvvvvvv och jag är så BITTER över att du inte åkte ut från det där jävla skitprogrammet igår. Ännu mer bitter blir jag över mig själv som ens tittar på det. Jag hatar big brother i år, hatar, hatar, hatar. Det är det sämsta jag varit med om. BLÄ.

MEN jag har ju en iPhone nu. En vit, superfin iPhone med ett blått skal till. Fast jag har ett vitt också. Och ett rosa. Och jag är så himla glad för jag har äntligen fått en liten bäbis att ta hand om.

Imorrn åker min lilla tjej utomlands och mitt storasyster hjärtar blöder krokodiltårar för att jag inte hinner träffa henne innan. Men så är det väl. Vi får träffas när hon kommer hem i stället. <3

Och Marcelo i big brother är ett stort SKÄMT och han drar skam över mänskligheten.

Hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0