Fredag!

Ah, änligen har jag fått göra helg. Eller nästan, jag jobbar på konsum i morgon, men det känns bara roligt faktiskt. Ammis och Johanna är ju där och sedan har jag en god middag att se fram emot när jag kommer hem. Har bestämt mig för att åka till Bjärtrå i morgon i stället och så stannar jag hemma här i kväll. Mamma fyller ju egentligen år i dag men eftersom Daniel och Emlan inte kommer hem förrän i morgon så grattar vi henne då :) (jag glömde till och med att säga grattis till henne när jag ringde förut, inte förrän hon hade sagt tack helt utan vidare tre gånger kom jag på! haha, fy skäms). Men hur som helst, jag längtar!

Men jag måste berätta om vad som hände mig i dag. Jag har ju en sträng fastsatt innanför den nedre tandraden sedan jag tog bort tandställningen för drygt tre år sedan, och i morse när jag åt ett äpple så lossnade hälften! Haha, strängen stod rakt ut i munnen och skavde på min stackars tunga, så jag fick ringa folktandvården här i Härnösand och nu har jag fått en tid till 15:20. Jag hoppas på att kunna ta bort den helt, för i ärlighetens namn känner jag inte att jag behöver den, och den gör mer skada än nytta. Men ja, det var en härlig upplevelse att äta lunch i alla fall. Så mycket kan jag säga!

Nej, nu ska jag ta tag i disken och städa undan lite här hemma så att jag kan åka och handla fredagsmys sedan :) Hoppas alla haft en fin fredag och att ni får en härlig helg! Det ska jag ha :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0