Helt otroligt trött

Ja jäääääädrar du vilken otroligt lång dag det känns som att detta har varit. Var på praktiken supertidigt i morse och bara kastades in i alla måsten (hehe, typ). Och när praktiken var slut klockan fyra blev det stan med Caroline, sedan hem till henne för att käka lite gräddstuvad pyttipanna innan vi slutligen åkte och solade. Så nu är jag brun och fräsch! Eller ja, brunare och fräschare...? Kan diskuteras.

I morgon blir det dock en ganska kort dag på praktiken då jag bara ska vara där mellan 9 och 13, det känns himla skönt ska jag be att få tala om. Efter det blir det relax med mina brudar på badet här i Härnösand. Otroligt skönt ska det bli, att få skämma bort sig lite sådär.

MEN jag längtar så mycket till helgen nu! Jag jobbar först på dagen men sedan när jag slutat vid 18 blåser jag direkt hem till g0härnta (som carro skulle ha sagt) och svidar om för sedan blir det minsann utgång! Det var så längesedan jag gick ut liksom bara sådär, känns som att det alltid har varit någon speciell anledning nu på slutet. Men nu är det inte det och det ska bli så kul :)

Jaja, hade väl inte så fruktansvärt mycket på hjärtat i kväll kanske, så jag får nog återkomma i morgon. Och ni kan ju hålla tummarna för att jag kommer ihåg att ringa Härnösandshus...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0