Good afternoon

Igår kväll kom min zyrris till mig, och vi åkte på coop och handlade på en gång. Vi har ju som en speciell osagd pakt som säger (eller osäger, hehe) att vi alltid ska äta massvis med go'saker när vi umgås. Och igår slog vi riktigt på stort och bakade en tårta! Sedan satt vi och surrade mest hela kvällen och jag älskar henne så mycket att jag får ont i hjärtat. Men det vet hon redan. Och det känns bra.



I dag hade jag praktik mellan 7:30 och 13:30 och sedan drog jag och Caroline till Timrå där hon skulle fixa till barret. Jag satt alltså där i TRE OCH EN HALV TIMME och väntade på henne. Många gånger undrade jag om jag någonsin skulle komma ut därifrån levande. Men det gick bra, och när hon väl blivit snygg susade vi vidare till Birsta. Jag trodde att jag hade shoppat svinmycket kläder men det visade sig att jag bara köpt sju plagg! Faktiskt väldigt lite för att vara jag. Visserligen blev det lite mer pengar än jag har råd med som fattig student, men jag är så nöjd! Äntligen har jag ett par byxor att promenera i istället för mjukisar ;)

Jag lägger dock bara upp bilderna på de fina kläderna jag köpt, känns tråkigt att lägga upp "träningskläder".


Sommarklänning, byxdress, virkat linne, ljusa jeans och jeansshorts. Jag är nöjd.

NU! Ska jag titta på Miss secret agent 2 innan det blir nanna kudden. I morgon är det praktik igen och sedan ska jag och Calin gå på stan, sådeså! KULKULKUL. Hejdå, bloggen,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0