Torsdag, snart helg!

Ja, i dag är jag verkligen på ett strålande humör! Och det är väl en superbra start på dagen att inse? Jag har just ätit en frukost som jag, den här gången, inte var patetisk nog att ta kort på, jag insåg redan innan att den såg tragisk ut så jag lät bli. Haha.

Annars har jag hunnit med en promenad i det härliga (om än något blåsiga) vädret. Lyssnade på Vakna med the voice hela vägen, och vilket superprogram det är! De är så himla sköna och lättsamma att lyssna på. Skrattade högt flera gånger där jag gick, haha. Tur klockan var sju och att det inte var så mycket folk ute.

I dag känner jag mig på lite sådär, somrigt humör. Jag skulle vilja förmedla det på något vis men jag vet inte hur man gör det på konsum! Får ju bara ha den där jäkla gröna pikén där (eller skjortan då, men av två onda ting måste jag ändå rösta på pikén som somrigast). Men jag har i alla fall en inbakad fläta i håret just nu, som jag hade i natt med men av någon anledning tog ut mitt i natten? Har svaga minnesfrekvenser av att jag i frustration sliter av mig snodden och rufsar till håret. Men nu är den i alla fall där igen och jag hoppas den ska ge resultat i några fina små lockar som påminner om dagistiden :) fast man vet ju aldrig, kan bli katastrof med.

I dag börjar jag 10:00 och sedan slutar jag 19:15. Perfekt dag! Har Cicco med mig nästan hela dagen också tror jag, kan ju inte bli bättre. Sedan har jag helg! Så underbart skönt. Skiter fullständigt i om det ska regna hela helgen faktiskt. På lördag drar vi på IKEA och köper möbler och annat fint till nya läggan, och sedan bär det iväg till Danny och Emlan! Jag längtar efter att få se deras nya hem. Och att träffa dem så klart :)

Ja, jag kommer minsann ha en superhelg! Hoppas att ni andra kommer ha detsamma :) Ta hand om er!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0