Liar, liar, pants on fire

De människor som säger att det aldrig blir "chipfel" i kassan nååågon annanstans än på Konsum (dvs att kortläsaren har svårt att läsa av chipet när de ska betala), det är människor som ljuger. ANTINGEN är det människor som ljuger, eller så har de aldrig i sitt liv handlat på Hemköp. Så det så. För de senaste gångerna jag har handlat där nu har de inte kunnat ta mitt kort, även fast det fungerar hur bra som helst på Konsum :) SÅDESÅ! 

Just nu sitter jag här i min ensamhet, med en trocadero på kylning i frysen, medans resten av hela (förmodar jag) Kramfors är ute och partajar i kväll. Det är ju student! Men det känns måttligt kul ändå, det måste jag säga. Bara för att jag jobbar i morgon, och börjar klockan åtta. För andra lördagen i rad, surt!

I övrigt har jag faktiskt en riktig skitdag. Eftersom jag missade de allra bästa soltimmarna i dag för att jag skulle komma in och jobba fyra timmar, fick därmed slänga i mig frukosten och det gillar jag inte! Sedan blev ingenting bättre av att jag inte kunde få ledigt i morgon så jag kan åka till Magda tidigare. Så jag får helt enkelt leva med att jag kommer till henne apsent i morgon. Kul.

Nä, nu ska jag se på Happy feet, hejdå. Eller kanske fyra bröllop?.. Äh, jag vet inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0