Ensam på bruket

Ja, här sitter jag i min ensamhet. Läskigt! Herren i huset har ju skrämt upp mig med massa spökhistorier så jag bara väntar på att bli dragen i håret här när som helst. Får be till gudarna att det inte händer.

Hade i alla fall sån tur att jag slapp gå själv hem från jobbet. Någon här som förstår hur rädd jag hade varit om jag blivit tvungen att gå uppför mördarbacken helt själv? I detta mörker? Nä, huuuuga. Så tack till Maria som skjutsade mig, det var verkligen guld värt.

I dag har jag i alla fall jobbat hela dagen. Och det har gått hur bra som helst! Har inte ens känt mig särskilt less. Kan ha berott på att jag fick äta pekingsoppa till middag klockan fyra. Höjde helt klart genomsnittskvalitén på dagen.

Just nu sitter jag och nöter Håkan Hellström-låtar i alla fall. Har blivit tillsagd att bli ett tvättäkta fan nu inför februari då jag ska till Sundsvall och se honom med min sötaste lillasyster. Jag kan ju inte en enda låt nämligen, och tydligen måste man kunna det? I alla fall om man ska lyssna på syskonen Andersson. Så jag ska ligga i nu i en månad. Det blir säkert jättebra. Längtar faktiskt lite, första gången jag går ut med Ammis. Spännande!

Jaja, nu kom Johannes hem så jag ska väl socialisera lite med honom. Ha en bra kväll! Jag är ledig i morgon så min kväll kommer vara fiiinfin. Och jag ska börja med att äta några kesomackor, puss!


Och du, lilla finaste tjejen, du måste krya på dig. Det måste du. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0