Bloggaptit

Ganska kul ändå, att iaktta mig i mina bloggrytmer. Det kan gå dagar innan jag bloggar, men så fort jag skrivit första inlägget efter en liten torka så börjar det krypa i fingrarna på mig och jag vill skriva meeera. Nu föll det sig så lägligt så Christoffer åkte på träning och jag blev ensam. Och vad innebär det? Sofiestattin.blogg.se.

På tal om aptit så har vi förresten ätit så sjukt god mat här i kväll. Chrille fixade köttet (som jag tror måste varit sänt from up above) och jag stod för salladen och såsen. Sååå sjukt gott! Och jag fick mina bitar precis efter mina egna önskemål, fick till och med välja bitar!! Det ni. Ni ska få se en bild på Chrilles (notera att det är hans) portion här. Sjukt bröööö.


Men nu är jag som sagt själv och ska diska bort lite här innan jag kryper upp i soffan och läser lite. Eller justja, fan också. Lovade ju att gå ner på Konsum... Drygt. Jag är som alltid livrädd för att bli dödad. Men jag får helt enkelt hålla tummarna för att så inte blir fallet just i kväll. Då ska jag i alla fall köpa kinder maxi!! SEDAN krypa upp i soffan och läsa. Läsa, läsa, läsa. Ammisen inspirerade mig igår minsann, gillas.

ADJÖ mina söta små älsklingsknoppar!


Edit: Ändrade planer, vi drar tydligen på hockey i stället. WOHOOU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0