ON FIRE!

Ja, som vanligt när jag haft ett längre uppehåll på bloggen och sedan råkar få tillgång till den en dag då jag har tråkigt, så känns det som att jag kanske kommer att tillbringa mest hela kvällen här.

Min kära vän, och vapendragare, Caroline Nyberg har just lämnat Härnösands regn och rusk för att åka ut till de Norrlännska skåååugarna (till Mjällom), varifrån hon i morgon ska transportera sig upp till de Norrlännska skåååugarna (denna gången Åre) för att fira nyår. Jag vet att jag nämnde detta tidigare men tyckte det var värt att nämna igen. Jag nämnde väl att detta är en dag då jag har tråkigt?

Med det sagt vill jag dock tillägga att det var längesedan jag hade så roligt som jag hade i dag då vi hämnades på Erika. Och nu behöver ni inte vara oroliga, jag kommer att visa även er i sinom tid hur fantastiskt bra vänner vi är till gullhönan våran som inte har en susning om vad som väntar henne.

Hur som helst. Vad jag vill ha sagt är att jag är lite orolig för hur det ska gå för mig på Nyårsafton då jag ska fira den i Härnösand, UTAN att ha Caroline vid min sida?! Jag troooor att det ska gå bra, men man vet banne mig aldrig. Jag får helt enkelt hoppas på att kåren tar väl hand om mig och min vilsna lilla själ. Fast de har ju verkat snälla hittills!

Jaja! Nu börjar grabben i graven bredvid, och eftersom jag ska träffa min blivande man på en kyrkogård så är det väl bäst att jag tittar på den här och studerar hur man gör.

Adiós amigos!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0