Brandlarm

Vilken härlig start på dagen vi fick här på rosenbäcken i dag! Började med att kika ut och se att det spöregnar. Bara det en jävla skräll. Och någon halvtimme senare plingar det på min dörr, men kunde inte förstå vem som ville mig något och jag hade inga kläder på mig så jag öppnade inte. Sedan gick det bara ett par minuter tills det började tjuta som fan här. Jag och Carro bara blängde på varandra.

Och Carro gick ut i hallen för att kolla vad som hände, om det bara var ett test eller något. Men då kände vi hur det verkligen luktade bränt och var alldeles rökigt. Då jääääklar började jag bli rädd alltså! Eller jag hann aldrig bli superrädd för vi mötte någon karl som berättade att det var lugnt.

Men vi gick ut ändå. Väntade på männen i uniform. Som först åkte förbi oss innan de insåg att jahaaa, det kanske var här ändå! Så då kom de tillbaka och stängde av det här förbannade ljudet. Men efter att de snurrat förbi oss första gången gick vi in, så vi var inne när larmet slutade gå.

JAJA!

Strålande av brandkåren hur som helst. Att ta en hel jävla halvtimme på sig för att komma hit, när det verkar som att det var en riktig brand det handlar om. Det känns otroligt tryggt måste jag säga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0