Gles uppdatering

Ja, någon bloggpaus blev det ju inte men lite glesare med inlägg har det allt blivit. Detta beror på att jag har försökt sysselsätta mig med så mycket som möjligt nu i helgen för att låta hjärnan vila lite. Och hjärtat. Även om jag på nätterna ändå får så mycket salt i såren att jag aldrig vill vakna igen... Typ.

Men helgen har jag i alla fall spenderat ute i stugan med min fina familj, god mat, vin, whiskycola (haha, börjar låta som att jag är stolt över just whiskycolan, ett evigt upprepande av mig överallt, men det är faktiskt en viktig ingrediens för mig och Emlan) och Emelies påhittiga lekar! I lördags fick vi bland annat gissa ögon, se om vi var smartare än en femteklassare och se vem som kände Emelie bäst. Daniel vann! Fast det var på håret alltså.

I dag ska jag heller inte sitta hemma utan jag ska åka till Daniel och Emelie i Sundsvall för att gå och shoppa med Emlan. Var länge sedan jag hade coachen med mig så det ska bli riktigt roligt! Lär väl komma hem med ett helt nytt liv, vilket passar mig :) Sedan i kväll ska vi gå och se "Jag saknar dig" på bio.

Ja, och så i morgon ska jag åka till Övik för att göra min tredje tatuering! Hur spännande som helst. Tanken var att Jojo skulle följa men pga omständigheter så har hon fått lov att avboka. Vilket jag har fullkomlig förståelse för. Men då fick jag tvinga med mig Fällströms i alla fall, för lite skrajsen är jag allt! Ska nog passa på att prata med dem om min storebror-tatuering också. Höra om de tycker samma som jag angående påbyggnaden :)

Nej men det var väl allt. Nu hörs vi nog igen i morgon kanske! När jag förhoppningsvis kan visa upp min tatuering. Eller nej det kommer jag ju inte kunna, kommer vara inplastad den. Men ja, vi får se helt enkelt. Ha en bra måndag i alla fall! Det ska jag ha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0