Beslut

Ojoj, vad jobbigt jag har det här nu, haha. Har bestämt mig för att trots allt söka journalist i alla fall, för vad kan jag förlora på det? Och sedan blev min lillasyster jättearg på mig igår så man vill ju gärna göra henne till lags med ;) INTE ROLIG KVINNA ATT HA PÅ HALSEN om jag ska vara helt ärlig. Och sedan söker jag till ett program som har med PR osv att göra, jag tror det kan bli bra.

Nu till min lilla beslutsångest här. Jag har helt plötsligt fått för mig att söka till förskollärare? Vad handlar detta om? Varje morgon när jag är ute och går, går jag förbi ett lekis och jag tycker de ser ut att ha det så härligt, haha. Men jag vet verkligen inte, det kanske är en dumdumdum idé. Jag menar, det är så långt ifrån journalistiken det bara går att komma, men jag älskar ju barn? Det är väl bättre än att bara sitta på Konsum resten av livet?

Herregud, jag behöver hjälp. Seriös jävla hjälp.

Fan.


Kommentarer
Postat av: Mallan

Sök båda så får de se vem du kommer in på! :)

2011-04-14 @ 14:53:31
Postat av: ammis

det är så fantastiskt att jag är jag! och det är så jävla fantastiskt att du är min storasyster. förskollärare är nog inte så dumt! du kanske ska skriva upp dig som vikariat på dagis här i kramfors! :D

2011-04-14 @ 16:50:49
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: jojo

Behöver jag skriva vad jag tror om dig som förskollärare? Behöver jag skriva vad mina små tjejer skulle tycka om det? Nej, jag förstod väl det. Go for it!

2011-04-14 @ 18:27:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0