Kalas

Ja, nu har de sista gästerna lämnat huset. Eller ja, inte för att vi haft så himlarns många här men. Momma och Josse kom, och så Danny och Emlan. Vi har ätit lite smörgåstårta och sådär, och jag har fått superfina presenter. Är sååå glad! Sedan kom Vivi-Anne och Rolf efter ett tag med, och det var de som nyss åkte :)

Jag har nu hittills "på min födelsedag" fått en stekpanna, en kastrull, vinglas, en vinflaska, 400 kronor, två påslakanset, en smörgåsgrill (!!!!) och en jättefin svart kavaj från H&M. Och till råga på allt så har jag använt en slant av det jag fick av mamma och pappa för att investera i en microvågsugn! Jag känner mig så himla glad nu :D Kan knappt vänta tills jag flyttar hemifrån.

Jag har ju nämligen en hel del grejor ur OBHs Chilli-serie. Jag har en elvisp, en brödrost, en vattenkokare, en mixer, och nu en smörgåsgrill och en microvågsugn. Eller justja, mixern är inte från Chilli men den har samma röda färg. SKITSNYGGA GREJOR! Kommer vara så stolt över micron som ska få pryda min framtida köksbänk :)


Snyggt va? Bara kaffekokaren som fattas nu så kommer jag känna mig heeelt nöjd. Den är dock ganska dyr, 1200 kr tror jag Emlan sa. Visserligen kostade micron lika mycket men den känns mer viktig liksom. Får se om jag köper kaffekokaren då jag har lite mer pengar.

Jaja, nu ska jag göra något annat en stund. Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: emma

hörru vilka fräsiga saker! tänk då vi sitt i din lägenhet, bakis och jävlig och gör gomackor i smörgåsgrillen, det längtar jag till! haha

2010-10-10 @ 18:22:08
URL: http://ejonasson.devote.se
Postat av: Sofie

Hahaha, jaru, kommer bli fina dagar det! Och så fixar vi finfint te med vattenkokarn min ;)

2010-10-10 @ 18:31:30
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0