Ibland suger rubriker meezt

Goder afton! Äntligen hemma från jobbet, och nu är jag ledig i hela tre dagar. Så otroligt skönt ska det bli. Och till råga på allt (är det ett negativt uttryck egentligen?) så är Magdaaaaaa hemma från huvudstaden så hennes ska jag få träffa också :D Helt plötsligt så ska jag då alltså gå ut i morgon, fastän jag egentligen inte kände mig så sugen på det. Men nu blev det så i alla fall. Det ska bli superroligt :) Tror Sofi skulle hänga med också, awezome.

Den här dagen har i alla fall varit helt okej, har haft Cicco att hålla i handen typ hela dagen då vi haft lunch/fika samtidigt osv, och det hjälper ju alltid :) Även skönt att slippa stänga i dag, även om det bara handlar om en timme längre så är det såååå skönt att slippa allt med låsning och grejning (haha).

Jaja, nu ska jag gå och ta mig lite ölkorv (alltså haha (förlåt för alla parenteser) vad rolig jag är som köper ölkorv helt plötsligt). Vet inte riktigt om det är något på tv ikväll? Eller Hellenius hörna är det ju i alla fall, så det lär jag ju ska se :) Sedan får vi väl se vad kvällen har att erbjuda!

Nej shit vilket nonsensinlägg. Hej med er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0