Vännerkväll

Åh, så skönt det känns att säga att jag är ledig i morgon. Och ja, jag är sååå sjååååpig! Jag var för fasen ledig hela lördagen och halva söndagen så jag borde inte ens vara trött. Men det är jag, ändå. Eller jag är väl less, framförallt. Finns ju ingen motivation kvar till någonting vad det gäller mitt jobb på Konsum. Om det nu någonsin egentligen funnits det? Haha. Men vad gör man inte...

Dagen har i alla fall gått relativt fort tror jag, eller så har den inte det utan det bara känns så nu. Har inte råkat ut för några missöden eller bittra, missnöjda kunder hur som helst, så det har känts riktigt skönt. Och så var Ammis där halva min dag, vilket var mysigt. Och jag fick mig även en rejäl pratstund med Ciccan SOM TÄNKER LÄMNA MIG ENSAM?! Allvarligt, det om något kommer ta knäcken på mig. Om jag inte har Cicco på jobbet så har jag iiiinggeeeettt där, fan. Då drar jag med, lätt.

Men nu i kväll tänker jag i alla fall titta på Vänner och myyyysa med filt och tända ljus, hela natten tror jag bestämt. Tänker inte gå och lägga mig förrän mamma kliver upp 05:30! Haha, eller ja... Jag kan ju kanske testa i alla fall ;)

Nu har jag ingen passande bild att lägga upp här, så för att liva upp stämningen lite bjuder jag på en suuuupersöt bild på två utav mina favoritpersoner. God kväll och puss!



Bjuder er även en bild på mig som 1-åring (I KNOW, RIGHT?! sanslöst söt, ehe..) bara för att jag gärna, gärna skulle vara sådär liten igen och leka med min fina, stora, röööda legolåda. (+ såklart keramikmuggen och teskeden)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0