Första advent

Japp, det är första advent i kväll och vi har inte ens en ljusstake. Som vanligt nu för tiden. Var många år sedan vi hade en ljusstake senast, och då kommer jag ihåg att det var jag som tvingade mamma att vi skulle ha en. Någonstans året därpå tappade jag tydligen lusten till att tjata.

Men det får gå ändå. Jag har köpt julmust i alla fall, som jag ska avnjuta i kväll tillsammans med lite god läsning. Jag fick byta den felande boken på Kvantum vilket kändis jäkligt skönt! Så nu har jag den femte  och senaste delen av shopaholic-serien i min ägo, och behöver inte betala för en ny helt i onödan :) Awesome! Men i kväll lär jag nog läsa Ammis julbok, en stund i alla fall!

Hade fått en superhärlig kommentar i kväll som jag inte riktigt förstod mig på, därför har jag inte godkänt den då jag inte kände att jag kunde ge ett svar på den. Utveckla gärna din anonyma tanke du som skrev ;) Puss.

Nu ska jag gå och blanda dipp i alla fall. Ska prova en ny i kväll, Holiday HOT heter den.Tror det kan vara något riktigt bra jag :D Eller så blir det superdåligt. Men det får det i såna fall vara värt. Man måste prova!

Adjö.


Tog en bild härom morgonen innan jag skulle åka på jobbet. Tycker det är så fascinerande, det där ljusskenet på himlen. Det kommer ju från Kramfors, alltså att ljusen från staden lyser upp himlen sådär. Är det inte konstigt? Kramfors är ju värsta pyttelilla stan. Men nog ger den ifrån sig ett spår i himlen allt!




Just det. Vill påpeka att texten i inlägget under är ett citat ur boken "Hål i huvudet". Ett citat som är så bra, och så himla sant. För hur går det egentligen till? När kärlek försvinner. Har den verkligen funnits då?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tror däremot att du inte ville (understryckes) svara på inlägget. Kanske kändes jobbigt! men det respektera jag : )))

2010-11-29 @ 08:44:30
Postat av: Sofie

Men oj, haha. Duktig på att stava var du också. Nu kan jag nästan gissa mig till vem du är ;)

2010-11-29 @ 10:32:11
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0