Förklaring

Alltså, kolla här. Nu är det som så, att min bästaste kväll med bästaste lillasyster var huuur fin som helst. Vi bakade, vi dansade, vi sjöng och vi skrattade. Och sedan pratade vi, om det ena och det andra. Vad skulle jag göra utan henne? Obegripligt. Hon var dock den som höll i kameran, och hon har lagt ut några bilder. Men ni ska få avnjuta ett par av hennes bilder här med :)



Bevis på att Amanda inte googlar sina bilder om hon inte absolut måste!


I dag har jag jobbat heeela hela dagen. Började med att försova mig, och komma en kvart sent till jobbet. Sedan kaos då jag insåg att jag skulle öppna kassan, och klockan var tio över nio. Sedan panik när jag därefter insåg att jag inte hade några cigaretter att sälja för att Håkan plockat ut alla igår kväll. Haha. Men det ordnade sig och sedan var allt frid och fröjd igen :)

Nu kom jag alldeles nyss hem, och jag ska verkligen bara njuta i kväll, för i morgon är jag ledig. Sedan kommer en rätt intensiv vecka men det är bara bra, tror jag :) Eller det tycker jag just nu i alla fall, haha. Fråga mig på tisdag, då är det nog annat ljud i skällan.

Förresten, jag råkade särskriva på facebook i dag! Jag hargjort det två gånger nu, när jag skrivit från mobilen, och det var liiiika pinsamt båda gångerna. Jag får hjärtklappning och kallsvettas. Haha! Men sån är jag. Och jag tog självklart bort det, efter att ha blivit hånad av både Ammis och Johanna :( Skare vara mina vänner det...

Nä, nu blir det postkodmiljonären och lite grillchips. God afton!


Ps. Ammis, I love you.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0