Sol i sinne, brun inne

Nä men si godda'! Trevligt väder vi har i dag, folk. Jag vaknade dock alldeles för sent som vanligt, önskar att jag hade klivit upp halv elva då Emlan ringde och sa åt mig, sov i stället ända till tolv som vanligt. Men då gick jag i alla fall ut med en bok (Ammis, jag har äntligen börjat på Kärlekens historia nu) och satt i solen i ett par timmar. Inte mycket att komma med visserligen men lite färg har jag i alla fall lyckats få!

Jag måste förresten berätta om en sak som hände igår! Jag hade fönstret öppet på mitt rum som vetter mot vägen. Plötsligt hör jag och Anders ett riktigt läskigt ljud som påminner om katter som slåss. Vi kom fram till att det måste vara en katt och en fågel, precis så lät det. Kikar ut genom fönstret och ser hur det börjar rassla till i buskarna och så säger jag "Det är ju fasen en katt!". Men näe minsann, då kommer det två grävlingar utspringandes från busken, en som blir jagad av den andra. Haha, såg sjukt roligt ut! Och så sprang de över våran gård och ut på lägdan där de sedan skuttade runt ett tag.
    Jag har aldrig ens sett en grävling på riktigt, och nu fick jag äran att se två som var i luven på varandra. Blir det mycket bättre än så egentligen? ;)

Jaja, ska väl ta och svida om till lite lämpligare städkläder jag. Snart kommer nog Egon och hämtar mig och Andy eftersom vi inte har någon bil :) Så vi hörs! Adjökeeeenn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0