Stressad själ

Haha, jag älskar mig själv för att jag skrev att min nya grej var att vara ute i tid. Sjukast är väl ändå att jag faktiskt tänkte att "jaa men jo, det är nog det.". Nä, vaknade i morse och fick världens ångest över att jag packat NADA. Men kändes inte så kulit att göra det igår när lillis var här liksom. Inte så socialt!

Men det tycks ha gått rätt bra ändå :) Skjutsade in Ammis till skolan vid tio typ, så jag var hemma igen strax efter. Och nu är jag klar! Har hunnit få in alla låtar på mobilen, packat väskan och gjort mig i ordning. Nu var det bara en liten detalj jag hade glömt: Att ladda mobilen. HEHE! Men ja, jag får ladda nu någon kvart till sedan får det faktiskt vara. Så får jag hoppas att batterigudarna är med mig.

I kväll då jag kommer fram i Stockholm kommer det också vara helt sanslöst stressigt, eftersom jag och Magda har blivit bjudna på en födelsedagsmiddag som börjar 21:00. Och jag är alltså framme på centralen klockan 19:00. Haha. VARFÖR utsätter jag mig alltid för sånt här?!?! Men ja, jag får ju faktiskt träffa mina vänner från huvudstaden som jag inte träffat på ett BRA jäkla tag så det ska bli kul :) (Eller Dennis träffade jag iofs någon gång för ett par månader sedan men det räknas knappt.)

Jaja, nu ska jag gå och... Ja vaddå, borsta tänderna en gång till för att fördriva tiden kanske? TANDBORSTE!!! Måste jag ju packa ner. Puh, vilken tur att jag kom på det. Ja, nä men på återseende kära vänner :) Ha ett bra liv!


Loveyou.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0