Home sweet home

Aah, äntligen hemma med min stora dator och mitt snabba (läs: snabbare än magdas) internet! I och för sig är det inte alltför smidigt med en stor dator, men fasen vad skönt det är ändå! För ögonen och sådär, haha.

Känner mig helt sjukt trött just nu, då jag inte sov ens en liten stund på tåget i dag. Och jag sov bara ca fyra timmar i natt. Så jag funderar på att kanske ta mig någon powernap nu innan jag hoppar in i duschen.

I kväll blir det julfest med jobbet, haha. Kan nog bli kul! Hade riktigt roligt förra året i alla fall, men då hade jag ju Maggie med mig också. I år blir det Sofi som får ta hennes plats, så det får väl duga då ;) Julbord och underhållning står på schemat i alla fall, och sedan blir det nog en sväng till Gladan innan hemgång. Det är tur att jag har Ammis att sova hos alltså, lillsnutten! Justja, kom på nu att jag måste fråga om hon har någon vän där i natt - Ifall jag blir förpassad till källarsängen som jag har hört kryllar av spindlar. :(

Men ja, jag lovar att jag i morgon, när jag liksom kommit hem på riktigt och kommit till ro och lite sådär, då ska ni få se lite av de få bilder jag tagit nere i söder. Det blev inte många bilder alls då kameran liksom glömdes bort hela tiden. Jag är visst ingen riktig bloggerska jag. Men jag är lika glad för det!

Nä, nu blir det sängen en stund sedan börja göra sig i ordning. Trevlig lördag!


Ja, hit ska jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0