Good times

Well helluuuuu!

Tänkte passa på att skriva lite nu när Maggie ligger och sussar en stund. Ska snart väcka henne för vi ska se på Kung fu panda klockan 18:10 :D Haha.

Igår blev det mer stressigt än vi hade räknat med, då min buss var försenad 35 minuter. Men eftersom vi är så otroligt effektiva så var vi inte mer än 10 minuter sena till middagen! Det tyckte jag var extremt bra gjort.

Därefter följde en helt sjuuukt rolig kväll kan jag tala om. Vi drog på något ställe som hette Chill, och där träffade jag och Magda ett gäng killar som var hur trevlig som helst. En av dem såg preciiis ut som Martin Stenmarck (något jag tyckte var en komplimang, men det tyckte tydligen inte han, haha) och en av dem var hur lik Idol-Olle som helst! Ja, vi hade roligt i alla fall. Och så fick jag ju mig äntligen en liten piece av Olle liksom, what's to complain about?! Haha. Vi var väl hemma i Sumpan någon gång runt halv fem i morse.

Jaja, i dag har vi i alla fall bara legat och dött i sängen hela dagen. Bortsett från då vi gick ner på Hemköp och sedan till pizzerian. Men det är det enda aktiva vi gjort i dag, och jag tror vi planerar att låta det vara så med. Nä, nu ska jag ta och skala en apelsin sedan väcka fröken Björn. Oooouh, leka med döden!

Och imorrn ska jag få träffa den här snyggingen! WOOP WOOP!

Kommentarer
Postat av: elina

TACK Sofen!!!

2010-12-04 @ 18:08:22
URL: http://elinalong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0