Bjärtrå = sömnbrist

Allvarligt, sitter vaken fortfarande, som vanligt i Bjärtrå. Jag ska upp om cirka fyra och en halv timme, för att skjutsa mamma och pappa till Sundsvall. Men har jag gått och lagt mig? Nej. Känner jag mig ens lite trött? NEJ. Det är så himla konstigt. Och ett ännu tydligare bevis på att jag bör vara i Kramfors med min nallebjörn och sussa sött nätterna långa. Nog för att vi går och lägger oss bra sent där, men här i Bjärtrå? Rena vansinnet.

Jaja, hur som haver, i morgon ska jag som sagt (typ tusen gånger nu) skjutsa mamma och pappa till tåget i Sundsvall för att sedan vända hem igen. Tänker åka direkt till Kramfors och lägga mig och sova. Men sedan, vill ni veta vad som händer sedan? Jo jag ska eventuellt (HÖGST eventuellt) åka tillbaka till Sundsvall med Maggis och Sofi. Har inte hört med någon av dem ifall det fortfarande står fast men... Det känns lite sådär halvdrygt. Avsa mig körningen tillbaka till Sundsvall i alla fall, Magda får sätta sig bakom ratten.

Borde egentligen absoluuut inte åka dit heller, borde spara pengar. Men jag behöööver ju vår-/sommarkläder. Skorna är redan införskaffade, eller de flesta av de jag behöver. Är inget skomongo direkt, har aldrig förstått tjusningen med det. Köper bara ett par om jag behöver dem, och hoppas innerligt att de är sköna :D Fast blåsor på fötterna hör nästan lite sommaren till numera, tyvärr.

Jaja, sömnsvammel! Nu ska jag borsta tänderna, krypa till kojs och vänta på att min rara lilla pojkvän ringer. Han lovade att ringa innan han gick och la sig hur sent det än blir och gör han inte det kommer han att få sina fiskar varma, det vill jag lova. Så adjöss med er, era stackare som har läst igenom allt det här, och goder natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0