'Allå 'allå 'emliga armén!

Har gått runt hela dagen och tänkt på den där frasen, kan inte komma på vart jag fått den ifrån? Eller jag tror det var någon gammal riktigt kass serie som hette så, men varför går jag och tänker på den nu? Tittade aldrig ens på den för att den var så brun och dyster, haha. Men det låter kul i alla fall! 'ALLÅ 'ALLÅ!

Fortsätter att skriva här lite sporadiskt trots att jag tappat alla mina läsare i princip. Det stör mig faktiskt inte :) Skönt att folk slutar läsa och lägga sig i, typ. Så nu kan jag skriva mest för mig själv igen, så som det var tänkt från början då jag startade den här bloggen. (Haha "startade den här bloggen", låter som Blondinbella)

Det har hänt en hel del sen jag skrev sist för snart två veckor sedan. Jag och Anders har hunnit med att vara i Ramsele och myst och jag har skrivit högskoleprov (!!!!). Högskoleprovet gick faktiskt över förväntan, trodde aldrig att jag skulle få över 1.0 men tji fick jag! Så igår satt jag och Andy och sökte högskola till mig, jag som hade tänkt söka folkhögskola. Men icke!

Jag har dessutom hunnit ändra inriktning i livet, skulle man kunna säga. Har varit insnöad på journalist och tv-världen så himla länge nu att jag helt hade glömt bort vad jag funderat på tidigare. Förra året ville jag verkligen bli språkkonsult, jag visste inte riktigt vad det innebar men jag tyckte det lät rätt häftigt sådär, fast igår när jag läste om det kände jag ändå inte riktigt det där suget som jag hade känt tidigare.

Så vad sökte jag nu då? Jo, jag sökte till lärare lite här och var. Sökte där Andy har sökt och så, men främst i Umeå såklart. Engelsklärare sökte jag till, och sedan svensklärare. Det är ju sådär att du får välja till ett ämne senare, så om jag kommer in på någon av dem kommer jag ändå välja till svenska/engelska beroende på var jag kommer in. Så alltså kommer jag (fortfarande om jag kommer in) att vara språklärare! Otippat. Men känner ändå att det är ett jobb för mig. Haha jag kommer ihåg på typ lågstadiet "Varje dag föds en ny lärare, använd kondom!". Tider det!

Nä men nu ska jag sluta svamla och faktiskt ta mig en dusch. Jag och Magda har varit och tränat i dag och sedan har jag solat, så jag är multiäcklig nu. Adjöken bloggen!

Kommentarer
Postat av: johanna

Men Sofie.. Brun och dyster..? det är väl ändå en klassisk komediserie?

2010-04-26 @ 17:05:11
URL: http://pinny.blogg.se/
Postat av: Sofie

Haha, jag har då aldrig förstått tjusningen med den i alla fall! Tycker den var brun och dyster jag :)

2010-04-27 @ 13:31:37
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0