Suck it up

Aldrig förut har jag väl önskat att man kunde blockera enstaka människor ifrån sin blogg. För uppenbarligen finns det personer som inte har här att göra som ändå inte kan låta bli att vara här och snoka. Och som dessutom bildar sig egna uppfattningar om precis allting. Jag är medveten om att jag skriver en offentlig blogg och att jag därmed får räkna med att alla möjliga människor läser den. Men då det börjar gå ut över mitt liv, då jag skrivit något som egentligen inte har någon som helst betydelse för personen i fråga, vad fan ska jag göra då? Jag måste väl få skriva vad jag vill här. Och jag tänker verkligen fortsätta med det.
    Men nu har det hela dessutom börjat ta en helt ny form. Jag kan inte skriva någonting längre, utan att det går att dra sin egna lilla twist på det tydligen. Vad jag än skriver, så handlar det om dittan och dattan. Jag skulle säkert kunna skriva att jag sovit dåligt en natt, för att jag legat vaken och tänkt en massa, och då förstör det för folk. För jag har så klart legat vaken och tänkt på hur jag ska kunna förstöra för andra, utan att jag ens nämnt något om vad jag tänkt på.
    Nej allvarligt, om det är så att man går in här för att inte ens läsa det jag skriver, utan för att anta en massa, så kan man lika gärna sluta läsa. Jag bryr mig inte ett skit om hur många läsare jag har, jag har inte ens särskilt många, bara jag slipper en massa skit. Jag orkar inte en gång till i den här löjliga karusellen. Det är så patetiskt att det inte ens går att få grepp om. Sluta läs min blogg om du känner dig träffad. Du har inte här att göra.

Kommentarer
Postat av: Maggie

Helt rätt! Man måste vara JÄVLIGT osäkra på varandra om man beter sig sådär! Hur orkar man hålla på att bry sig om folk runt omkring sig.. Har man det bra så har man och då bryr man sig inte om något och ingen/inget kan förstöra heller.. Inget förhållande funkar om man inte litar på varandra! Så tänk lite innan ni börjar förstöra andras liv, räcker med att ni förstör era egna! Skaffa lite självförtroende till att börja med om du känner dig hotad!!!

2009-10-22 @ 19:40:15
Postat av: Sofie

Maggie: Men word!

2009-10-22 @ 20:28:24
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0