Lördag

Slänger ihop ett litet inlägg medans jag väntar på att kycklingen ska bli klar. Jag och Emlan (eller mest Emlan som vanligt) har hållit på med maten i två och en halv jäkla timmar! Helt galet. Vi tänkte försöka oss på ett nytt sätt att göra potatisgratäng, då den pappa gör brukar bli lite rinnig vilket jag inte är så förtjust. Vi gav oss alltså på en krämig potatisgratäng där man skulle koka upp potatisskivorna tillsammans med grädde och mjölk innan. Värdelöst. Potatisskivorna blev aldrig mjuka så vi stod och rörde och röde (vilket man skulle göra ofta) i typ en timme innan vi slog över blandningen till en form. Och NU är den alltså klar, efter 150 minuter. Insaaane.
    Vi har hyrt film på ICA (!!!) i dag, The proposal ska vi se. En komedi så klart. Så det ska bli mysigt :) De andra skulle eventuellt iväg till Wiberns, eller jag hoppas det i alla fall så det blir lite lugn och ro inför filmen. Har köpt chips och dipp och grejor så ja, wihooou.
    Men nu tror jag bestämt att maten ska vara klar så jag ska väl gå och göra mig klar for dinner. Typ byta om från jeans och sådär. Hoppas alla har en fin lördag! Hejsvejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0