Dagen efter

Alltså jösses, jag är så galet bakis i dag att jag verkligen inte vet vart jag ska ta vägen. Det enda jag kunnat åstakomma är att ligga på soffan. Kräkts har jag också gjort, så fort jag fick något i magen. Ingen kul dag! Förstår heller inte hur detta kan komma sig då jag inte alls tyckte att jag drack mycket igår. Men tydligen blev det lite för mycket för lilla fröken Stattin.
    Det var i alla fall sista gången jag gick på Gladan igår, det kan ni skriva upp. Här har man förköp, för att alltså ha företräde antog jag? Men icke. Detta gällde bara ifall man kom dit utan jacka tydligen. Dvs. de menade att man skulle ha varit in en gång tidigare. Men jag hade med andra ord egentligen då lika gärna kunnat ställt mig i kö som alla andra och betalat in mig, precis som vanligt.
    Nu vet jag inte vad jag ska göra för mitt illamående is killing me. Kan inte fatta att jag verkligen fortfarande mår illa. Hela dagen! Det här är den värsta bakfyllan jag någonsin varit med om. Men så är det. 2½ men nu, g'night!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0