Uppe med tuppen!

Alltså vad har det tagit åt mig egentligen? Har varit uppe så himla tidigt varenda dag den här helgen. I dag klev jag upp 09:45 (!!!!), det är ju hur tidigt som helst? Tror inte jag klivit upp innan klockan slagit 10:00 sedan jag var liten. Då jag varit ledig alltså. Klart jag kliver upp tidigare än så om jag har skola eller om jag ska någonstans, ehee ;) Men ja, jag klev i alla fall upp och gick ut och satte mig. Läste ut boken Joel köpte till mig och sedan gick jag in. Så har i alla fall fått två timmar i solen. Men blir så irriterad över att jag bara blir brun på magen typ! Jag vet att det brukar vara så för de flesta, men hur många är det egentligen som kommer att se min mage t.ex. på skolan? Nej just det, ingen. Förutom tjejerna på idrotten och dem bryr jag mig ju inte om ;) (Och oj vad jag lät som en fjortis såg jag nu när jag läste det där, som om någon skulle bry sig om vart jag blir brun eller inte :D)
    Jaja, nog tjatat om min så otroligt, fantastiskt bruna mage nu ;) Pappa frågade vad vi skulle äta i dag, och jag sa "TACOS!". Men det dög tydligen inte. "Tacos på en söndag..." fick jag till svar, haha. Han röstade på lax. Men jag är inte sugen på lax i dag. Så jag ska nog få igenom mitt tacoförslag ska ni se ;) Med chilichips! NANOOOON, EMMELI!
    Sådärja, då var de övertalade. Nu ska jag bara berätta för mamma vad hon ska handla eftersom hon inte begriper någonting själv ;) så hejsvejs!



Sofie.

Kommentarer
Postat av: Ruben

NANOOON! LOSEEEER! ( jag harlärt mig säga "loser" OCh göra ett något snett losetecken i pannan) :D stolt

2009-05-03 @ 19:04:53
Postat av: Sofie

Ruben: Haha, shit. Du är ju ett geni! Märks verkligen att du är en Hedström innerst inne ;)

2009-05-03 @ 23:59:29
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0