Surprise!

Haha, gissa om jag blev förvånad när jag vaknade på soffan i morse! Fattade verkligen ingenting. Men halv elva var jag i alla fall på benen och i full gång med att smörja in diverse kroppsdelar så jag skulle kunna ligga ute i solen hela dagen. Jag har dessutom solat ryggen! Det är nog det värsta jag vet, eftersom man i princip inte kan ligga någonstans. Tar jag ut en filt eller något på gräsmattan så har jag efter en halv minut ungefär 10 spindlar över hela kroppen. Men i dag gav jag mig den på att jag skulle få lite färg på ryggen. Så jag la mig på mage i baden-baden, och det måste ju ha varit det mest obekväma jag upplevt i mitt liv. Den blir ju liksom inte helt plan, så jag höll på att bryta både ryggen och nacken. Men efter lite fixning oxh trixning med ett par kuddar gick det finfint och där somnade jag minsann!
    Kom in för kanske tio minuter sedan och tänkte alldeles strax hoppa in i duschen. Tänker duscha riktigt länge i dag, skönt! Sedan blir det middag framför ett vänneravsnitt. Jag blir ju ensam hemma i dag med. Mamma och pappa var bara hem en sväng och försedde mig med lite smör och pålägg, plus en djupfryst pizza, och sedan blåste de ut till stugen igen. Men jag klagar inte. Tycker det är hur skönt som helst då de inte är hemma!
    Men ja, nu blir det då dusch som sagt. I kväll ska jag titta på en film som herr Norlin sagt åt mig att ta hem även fast jag tyckte den verkade lite läskig. Fight club heter den i alla fall och han säger att den är jättebra så jag får väl lita på det då. Det är nog inte helt omöjligt att jag återkommer senare under kvällen. Hejdå!




Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0