Present till storebror

Sitter här nu och ska alldeles strax hämta lite chips och slå på ett avsnitt av vänner. Men tänkte skriva en liten rad eller två först.
    I kväll har det grillats i Bjärtrå, och jag stod för såserna. Haha, gjorde nämligen två eftersom jag inte kunde bestämma mig för om jag ville ha Bearnaise eller kantarellsås :D Det smakade riktigt, riktigt bra. Och efter maten började jag, mamma och pappa att prata om min barndom. Haha, eller min och Daniels. Vi pratade om hur mycket jag grinade när jag var liten och om hur jag och Daniel aldrig bråkat osv. Väldigt vanligt samtalsämne i vår familj måste jag säga. Mamma och pappa är så stolta så ;) Och eftersom de har den här grejen att de inte vill skryta över oss inför andra människor, så gör de det inför oss i stället, haha. Men jag klagar inte! :)
    Sedan har jag dessutom beställt present till Danny i dag. Kom ju på i kväll att han snart fyller år och att jag inte köpt något. Men så fick jag den här snilleblixten och jag tror det kan bli väldigt roligt faktiskt! Hoppas han tycker om den bara.
    Förresten, har ju glömt att säga det. Jag har fått min mobil! Och den är såååå fin, precis så fin som jag hade väntat mig, om inte finare. Plus att jag fått en liten "väska"  att ha den i så inte skärmen ska bli repig. Och den påminner mig så mycket om hur jag mobbat Jennan för sin "strumpa". Men det är jättestor skillnad på den här, för det här är värsta lyxväskan :D Den är i skinn, och så är det sammet inuti. Och den är lätt att dra av till skillnad från Jennans första som man inte kunde dra av utan att skicka typ tre sms till folk ;) Ja, den var värd pengarna i alla fall, puss på den! Mobilen alltså. Väskan fick jag ju gratis!
    Men nu ska jag som sagt se på vänner. Så good night people!




Sofie.
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0