Ingen rubrik

Dagen blev lyckad igår, faktiskt väldigt lyckad! Hade otroligt kul med tjejerna hemma hos Lindman innan vi drog vidare hem till Selle. Och hos Selle var det också skitkul, sitta där med klassen och surra och lyssna på musik. Vi hann även med lite allsång där också ;) Och sedan gick vi ner på Gladan.. Men gudars, är det verkligen sant? GICK jag ner på Gladan? Vad olikt mig, haha. Vi var grymt sportiga i alla fall, det måste jag säga! Det kommer nog dyka upp bilder någonstans så småningom, för det togs mååååånga vill jag lova! Sedan blev det ett väldigt mysigt slut på kvällen med så ja. Kanon!
    I morse skjutsade mormor hem mig fastän jag inte ens sovit hos henne. Jag skickade ett sms i natt för att jag inte ville ringa och väcka henne, och det var bara en jäkla tur att hon hade sett det för tydligen brukar hon inte ens ha mobilen på ;) Haha! Jag var rädd att hon skulle vara arg men det var hon inte som tur var :D
    Jag orkar verkligen inte göra något avancerat i kväll så det blir nog en chipsskål framför Vänner hela kvällen. Har nämligen sovit hela dagen så jag kommer nog knappast kunna somna i natt ;D Haha. Men men, hejsvejs!




Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0