Be mig så stannar jag kvar

Ojoj, vilket härligt humör jag är på nu! Sitter här med studentmössan på och tänjer ut den lite inför morgondagen, för då är det mösspåtagning! Ska bli skitkul verkligen. Att se alla i deras mössor osv :) Känner att det börjar bli riktigt jäkla nära nu. Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till det. Jag VILL verkligen inte skiljas från alla. Vill inte, vill inte, vill inte! Men jag vet att det är en del av livet och ja, jag antar väl att man kanske lär sig något av det här med...
    I dag jobbade jag i tre timmar, eller tre timmar och en kvart för att vara exakt, och tiden gick jättefort? Eller den sista halvtimmen tog minst tre timmar men innan dess gick det undan! Satt först i kassan en timme och sedan strosade jag omkring och slängde bort lite utgångna varor och sådär nästan ända tills jag slutade.
    På miljökunskapen i dag hade vi förresten ett oförberett typ "prov", haha! Alla fyra såg ut som frågetecken. Men jag bara skrev om mina miljövänliga bilar för kung och fosterland, tror inte direkt att den där grejen kan sänka mitt betyg. Jag stod inte och vägde mellan några betyg. Var värre för de andra tjejerna tydligen ;)
    Just det, jag är vääldigt kluven angående vad man ska ha för kläder i morgon för övrigt. Vad har man på sig på en mösspåtagning? Eller spelar det ens någon roll? Men ja, det löser sig väl det med. Det beror ju lite på väder och vind så att säga. På tal om det så kikade jag på vädret för helgen och det verkar ju bli suuuper! Ser fram emot den här helgen som fasen. Hoppas dessutom att Ludde väljer att köra bil upp till Umeå på lördag, för det skulle vara sjukt mycket skönare än att åka buss. Och så ser jag fram emot att få ge Daniel hans present! Lillebror fyller ju 22 år i dag minsann :) Större och större blir han. (Men i mitt huvud kommer han alltid vara sexton, och jag tretton, så är det bara.)
   
Förresten såg jag på det där jäkla yr.no att det ska REGNA på våran studentdag! Vad är det för crap?! Jag tänker då inte acceptera något regn i alla fall. Jennan sa att det skulle bli bra väder och då litar jag på henne. (Känn ingen press Eriksson :D)
    Men ja, allt känns kanon nu i alla fall. Pratade med Sanna om sminkningen och håruppsättningen till balen och så vidare här tidigare i kväll och ja, gah! Inget kan gå fel nu. Jag och Joel kommer vara så fina så :) Nu när han inte hade någon blåtira och allt, hahahaha... Rolig han var då han lurade i mig det!!!!
    Nu ska jag sluta svamla, tror jag ska hämta mig små ölkorvar och titta lite på vänner. Men på återseende kära, kära, kääära, kära läsare! Hoppas ni mår lika bra som jag :) Eller lite sämre får ni gärna må, tror ingen skulle dö av det ändå, hihi! PUSS!


Be mig så stannar jag kvar.
Vill du veta vem jag är?
Be mig så stannar jag kvar.
Det finns inget som hindrar oss här.

Kanske är det här det finns en plats ändå,
för främlingen som alltid kom, men bara för att gå.



Sofie.

Kommentarer
Postat av: ammis

jag älskar dig sofie<3

2009-05-27 @ 22:27:07
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Sofie

ammis: älskade lillasyster<3

2009-05-27 @ 23:12:52
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Jörgen

Ja du lillkusinen, det är nog som du skriver - att skiljas är en del av utvecklingen.

Du får väl använda dig av ett Tolkien citat när du ska skiljas från dina vänner...

Så här säger Bilbo när han ska ge sig ut på sin resa och tvingas ta avsked till byborna i Hobsala:

”Jag känner inte häften av er hälften så mycket som jag skulle vilja och mindre än hälften av er älskar jag bara hälften så mycket som ni förtjänar”



Den enda skyldighet du har är mot dig själv och den är att njuta av dessa kommande 10 dagar och se till att de blir värda att minnas! Livet kommer att erbjuda SÅÅ mycket mer glädje och sorg framöver, men det är alltid kul att ha trevliga minnen att tänka tillbaka på. Oavsett var du befinner dig i världen om ett decennium eller två - själsligt eller fysiskt - kommer du inte att glömma ditt Bjärtrå, en skolavslutning i Strinnekyrkan, Studenten eller dina gymnasiekompisar som fanns där för dig under den tiden av ditt liv.



Men, kom ihåg att med uppbrott kommer utveckling - och utan utveckling är vi ingenting!



Se till att ha kul och gör det kommande dagarna till något som är värt att minnas!



Kram Jörgen



PS Hälsa även Lennart från groven!

2009-05-28 @ 23:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0