Mor-dotter-dag

Hallojsan alla vänner och alla näsor blöta :) Hört att det finns många sådana här.
    Jag och mamma var ju i dag till Sundsvall. Vi började med att åka in på Birsta City och titta på klänningen som Emma hade pratat om. Jag tror jag hittade den och den var helt sjukt söt! Men tyvärr fanns den som minst i storlek L. Och tyvärr passar det inte mig riktigt ;) Så vi drog vidare till stan och där hittade vi ingenting. Vi gick och fikade och jag köpte en dyr smoothie som smakade våfflor. Alltså, det var helt sjukt? Den var jättetjock och ja, den var helt enkelt som vispgrädde med sylt i. BLÄH! Så mamma bjöd mig på en kopp kaffe i stället, haha.
    När vi hade fikat gick vi upp till folktandvården och blöta blev vi! Men det gick bra där. Och det var lite roligt för det kom dit en kille som var kines, som hade satt in sin tandställning i Kina och sedan åkt hit? Haha, han hade inte varit hos tandläkaren på fem månader! Det tyckte jag var lite kul :D
    Hur som helst så gick vi och åt jättegod mat då vi hade varit på FTV, och sedan åkte vi tillbaka till Birsta. Och då gick vi runt på en massa affärer där men hittade ändå inget. Och så till slut gick vi in på MQ, och där var den, min lilla klänning. Den är så himla fin och så himla vit, och jag kommer söla så himla mycket på den men det gör ingenting! För det är min studentklänning :) Är skitnöjd verkligen. Köpte en liten vit kofta till också. Så nu är det bara skorna som fattas sedan behöver jag inte bry mig mer om det där. Underbart! :) Efter det gick vi i alla fall ner på Kicks och köpte en massa krafs och sedan åkte vi hem...
    ... Fast det gjorde vi inte alls! För mamma tyckte det var så hemskt att hon inte hade köpt någonting till sig själv i Sundsvall, på hennes födelsedag och allt. Så vi tog en sväng in i Härnösand och tog oss en tur in på H&M. Mamma köpte ingenting där heller men jag kom därifrån med en tröja, en BH och ett par solglasögon! Hahah, stackars mamma. Men hon har ju fått ha en trevlig dag med mig i alla fall (a)

Jaja, mitt internet har varit helt stört i dag. Nästan stördare än vanligt. Jag kan inte vara ute på msn i alla fall, så ibland är det tur att det finns telefoner måste jag säga. Annars hade jag nog förgått mig av saknad :) Nu ska jag hur som helst slå på ett avsnitt av One Tree Hill och äta ostkrokar! Ha en fortsatt trevlig kväll :)



Sofie.


Kommentarer
Postat av: Emma

MEN FAN!!!!! JAG GLÖMDE GRATTA HON! :'( Kan du hälsa grattis från mig!?!?

2009-03-31 @ 17:16:45
URL: http://ejonasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0