Hejsansvejsan i lingonskogen!

Haha, vad otroligt rolig jag var där. Jag tror nämligen att jag är på väg dit snart. Eller nej det är väl några dagar kvar än så länge men jag tänkte ändå så att jag varnar mina medmänniskor. Things can get pretty ugly! Eller ja, bara mitt humör då, brukar mest vara det som hamnar lite ur gängorna under den perioden.
    I dag vaknade jag faktiskt tidigt. Eller a, jag vaknade i alla fall av ett sms 10:23, sedan låg jag kvar i sängen med datorn tills klockan var typ tolv ;) Då började jag städa lite lugnt sådär, och det tog tiiid vill jag lova. Jag är så himla värdelös på det. Jag vet verkligen inte hur jag gör? Men ja, jag blev ju klar så småningom i alla fall.
    Någonstans i mitten av allt städande där skrev Malin också och visade bilder på några "balklänningar" på stylebystars, och jag blev helt kär i en. Så jag skickade efter den. Jag vet inte om den kommer sitta snyggt eller någonting men det var fasen värt det alltså. Den är så himla snygg! Och efter att jag hade skickat efter den, så hittade jag en studentklänning som var skitsöt. Så jag blev tvungen att skicka efter den också, haha. Den hade ett fult spänne på dock, men det ska väl gå att ta bort tycker man. Men ja, jag är i alla fall glad att jag gjort någonting. Jag får skaffa en "back up" till balklänning i fall att den inte skulle sitta bra, eftersom jag inte får den förrän om fyra veckor.
    Jag är skitsugen på att lägga ut bilder här men jag vet inte om jag vill avslöja mig! Haha. Gud vad töntig jag är... Men ja, det är ju ändå lite speciellt liksom, och tråkigt om den inte ens sitter bra och jag måste skicka tillbaka den... Hmm. Eller äh! Jag lägger ut minipinisar.

      
Sådär ser de i alla fall ut, hihi. PUSS!



Nu ska jag sluta skriva, så hejdå!




Sofie.

Kommentarer
Postat av: Magda

Kommer bli stensnyggt det där! :) (Y)

2009-03-05 @ 20:11:48
Postat av: Sofie

Magda: Ja, vi får hoppas det :)

2009-03-05 @ 20:14:50
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hej på dig pullan ;) Skitsnygg färg på klänningen!!! :O Kommer bli asläckert! Sedan hoppas jag att du får tatuera dig imorrn OCH sedan får du lägga ut massa bilder på the tattoo! Puss och kram <3

2009-03-06 @ 09:56:49
Postat av: Sofie

Jennie: Men hejsan snygging! :D Tack ska du ha, och ja det hoppas jag med :) Ja vi får hålla tummarna, och blir det tatuering så ska jag minsann lägga ut nån bild på den, var så säker ;) Hoppas du mår bra! PUSSS<3<3

2009-03-06 @ 10:10:01
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0